Tip na adventní DIY kalendáře

Odpočítávání dní do začátku Vánoc je skoro stejně zábavné jako samotný Štědrý den. A nejlepší způsob, jak odpočítávat jednotlivé dny, je vyrobit si adventní kalendář. Bez ohledu na věk Vašich děti uvidíte, jak velká zábava je otevřít si 24 malých překvapení ještě před Vánoci.

Vždy si můžete adventní kalendář koupit, ale pokud jste kreativní, nechcete, aby Vaše děti tláskali sladké, a prostě chcete změnu, zkuste si s námi vyrobit svůj vlastní diy kalendář. Každý den do začátku Vánoc bude speciální!  

Našli jsme pro Vás 5 úžasných nápadů pro diy adventní kalendář na letošní Vánoce – nemusí se jednat jen o sladkosti, které najdete v jednotlivých „okýnkách“. Můžete si každý den otevřít krásná slova, roztomilou drobnost, poukaz na společný výlet, na dobré jídlo, prostě cokoliv Vás napadne. Na výrobu nepotřebujete mnoho a zvládne ho vyrobit opravdu každý. Stačí Vám papírové pytlíky, roličky od toaletního papíru, kolíčky, ramínko, lepidlo, špejle a trocha nadšení! Krásné přípravy na Vánoce Vám přeje team Toys for Kids!