Blog

Kariéra - třeba hledáme právě vás!

Manager obchodu s dětským sortimentem

 

Staňte se oblíbenou tváří našich zákazníků!

Hledáme pozitivního a zodpovědného člověka se skvělou komunikační dovedností, smyslem pro estetiku a zájmem o kvalitní, převážně dětské zboží.

Baví vás práce s lidmi a chcete pracovat v pěkném prostředí? Ozvěte se nám. 

 

Co se vejde do dětského batohu Trixie Mr. Fox

V tomto videu Vám představíme dětský batůžek Trixie - Mr. Fox.

Vybírat můžete i z dalších variant na www.toysforkids.cz v sekci doplňky.

 

 

Kosmetika NAIF u nás na e-shopu

Vždy pro Vás vybíráme to nejlepší a rozhodli jsme se do nabídky zařadit kosmetické přípravky pro miminka a děti. Rozhodli jsme se pro holandskou kosmetiku Naif, protože neobsahuje nesmysly, a je čistě přírodní. Použití na vaše miminko je tedy 100% bezpečné! Vyzkoušejte a uvidíte, že jinou kosmetiku již nebude chtít. Sami ji testujeme na našich dětech a můžeme doporučit všema deseti! :-) 

 

Zábava s dětmi na doma

Víme, že být doma s dětmi může být někdy náročné a pokud byste si nevybrali z kreativní zábavy a her na našem eshopu, můžete se mrknout ZDE, přinásíme Vám pár DIY tipů jak se zabavit s dětmi s tím, co dům dá.

 

- tref se do díry

- kuličkové bludiště z lega

- fotbálek z krabice od bot

- laser game

 

 

 

Přejeme Vám spoustu krásných chvil strávených s vašimi dětmi! :-)

 

 

 

Tip na adventní DIY kalendáře

Odpočítávání dní do začátku Vánoc je skoro stejně zábavné jako samotný Štědrý den. A nejlepší způsob, jak odpočítávat jednotlivé dny, je vyrobit si adventní kalendář. Bez ohledu na věk Vašich děti uvidíte, jak velká zábava je otevřít si 24 malých překvapení ještě před Vánoci.

Vždy si můžete adventní kalendář koupit, ale pokud jste kreativní, nechcete, aby Vaše děti tláskali sladké, a prostě chcete změnu, zkuste si s námi vyrobit svůj vlastní diy kalendář. Každý den do začátku Vánoc bude speciální!  

Našli jsme pro Vás 5 úžasných nápadů pro diy adventní kalendář na letošní Vánoce – nemusí se jednat jen o sladkosti, které najdete v jednotlivých „okýnkách“. Můžete si každý den otevřít krásná slova, roztomilou drobnost, poukaz na společný výlet, na dobré jídlo, prostě cokoliv Vás napadne. Na výrobu nepotřebujete mnoho a zvládne ho vyrobit opravdu každý. Stačí Vám papírové pytlíky, roličky od toaletního papíru, kolíčky, ramínko, lepidlo, špejle a trocha nadšení! Krásné přípravy na Vánoce Vám přeje team Toys for Kids!

 

Tento víkend 20% sleva na produkty OYOY

Ode dneška až do neděle 19.5. 2019 můžete využít slevu 20%  na všechny produty dánské značky OYOY.

Slevy už jsou zobrazeny u každého výrobku. Užijte si víkend!

Zde najdete největší výběr!

 

O značce OYOY:

Hlavní heslo dánské značky OYOY je jednoduchost a elegance v kombinaci s velice kvalitními materiály ze 100% bavlny. U všech výrobků si zakládají na kombinaci krásných barev, od něžných odstínů po zářivě barevné. Kolekce Mini OYOY si zakládá na nádherných vzorech a stylových skandinávských designech pro naše nejmenší. Založeno v Dánsku v roce 2012.

 

 

 

DÁREK KE KAŽDÉMU NÁKUPU!

V květnu Vám ke každému nákupu přibalíme dárek! Skvělou píšťalku delfína, se kterou si vaše děti užijí spoustu legrace! Píšťalka značky Plan Toys je vyrobena z lisovaného kaučukového dřeva.

 

O Plan Toys:

V Plan Toys vyrábí hračky z kaučukovníků, které již neprodukují latexové mléko, a které již pro farmáře nemají žádnou hodnotu. Plan Toys tyto stromy vykupuje a vybábí z nich udržitelné hračky. Zároveň dbájí na to, aby byly opětovně vysazovány stromy nové. Právě použitím těchto stromů je výroba trvale udržitelná a ekologická.

Hračky PlanToys jsou vyrobeny výhradně bez použití formaldehydů.

Hračky Plan Toys podporují hru, kreativní mysl a učí děti o světě kolem nás.

 

 

NOVINKA! DOPPER LÁHVE A TERMOSKY

Save the world. Drink tap!  Zachraň svět. Pij vodu z kohoutku!

 Mission-with-wave-1140x487

 

Společnost Dopper vznikla v roce 2009 v Holandsku hned poté, co její zakladatel Merijn Everaarts viděl v televizi dokument, o nadměrném používání PET láhví, který v celosvětovém měřítku způsobuje masivní odpad na oceány, nazývaný "plastová polévka".

8 miliónů tun plastového odpadu každoročně „putuje“ do oceánu. A to není moc cool!  V ten moment se zeptal sám sebe, proč musíme pít vodu z plastové láhve, když můžeme pít výbornou vodu přímo z kohoutku? A rozhodl se hned jednat – uspořádal výběrové řízení o nejlepší design udržitelné láhve a BUM! V roce 2010 první Dopper láhev vyrobená z udržitelných zdrojů spatřila světlo světa.

Dopper chce žít ve světě, kde si lidé uvědomují prostředí, v němž existujeme, kde se snižuje množství odpadu z plastů na jedno použití a kde všichni, doma i daleko, mají přístup k bezpečné pitné vodě.

Znovu použitelné láhve na vodu, které Dopper vyrábí z vysoce kvalitních plastů a oceli, pomáhají snižovat tyto environmentální problémy.

Nadace Dopper, založená v roce 2013, je financována z 5% z čistých tržeb společnosti Dopper a prostřednictvím sponzoringu a dary. Tyto peníze financují projekty v oblasti vody a hygieny po celém světě, včetně projektu v Nepálu provedeného ve spolupráci se společností Simavi. Prostřednictvím své akademie Dopper pro vodu a odpady nadace také vyvíjí vzdělávací programy v zemích, kde je voda z vodovodu již obecně dobrá.

V roce 2014 byla značka Dopper oficiálně certifikován jako "B Corp", neboli Benefit Corporatio. B Corp je americká organizace, která od roku 2006 pracuje na vybudování mezinárodní sítě podniků, které se zavázaly k udržitelným projektům. 

Každým nákupem láhve Dopper přispějete k záchraně naší planety. Alespoň maličko, ale každé maličko se počítá! Jedna prodaná láhev ušetří ročně v průměru 40 platových láhví na jedno použití! Už máte svoji láhev?

www.toysforkids.cz

 

Obrázek článku

Výběr ze 7 barev. Více info o láhvích klikněte ZDE

 

 
 

 

 

8 položek celkem